Kirjeldus
- Eestlaste traditsiooniline võileib väärib esitlemist õigel puidust võileivaalusel. Selles kinkekomplektis on Leigri puutöömeistrid sellele mõelnud ja valmistanud ideaalse võileivaaluse.
- Võileivaaluselt püüdis esimesena plehku panna Eestis käsitööna valminud Treppoja Sahvri mesine sinepikaste, kuid ahvatlus ära söödud saada, oli suurem.
- Nõmmiku väiketalus valminud sinepikastme sõber ürdijuust teab, et anda oma sööjatele õiget mekki, peab ta olema valminud Eesti parimate lehmade piimast. (200-220 g)
Võileivaaluse suurus:
- üldmõõtmed 27 x 17 x 2 cm
Kingitus on pakendatud kaunisse aknaga kinkekarpi.
Alus on viimistletud naturaalse mesilasvaha ja linaõliga, mis tagab pikaajalise kaitse ja on tervisele ohutu.
Puidust võileivaalus on paraja suurusega hommikuste võileibade serveerimiseks.
Tarneaeg: 5 päeva
HOOLDUS
Puidust võileivaalus ei ole masinpestav. Peale käsitsipesu kuivatada.
Aluse pikaajaliseks säilimiseks soovitame vähemalt kord aastas töödelda pinda naturaalse linaõlivahaga.
Kuidas seda teha:
- Pese puidust võileivaalus puhtaks
- Kuivata korralikult
- Õlita võileivaalust alati mõlemalt poolt, et see ei painduks kõveraks.
- Aseta võileivaalus pärast pesu või õlitamist kuivama alusraami peale püsti või toe najale, et õhk pääseks ligi mõlemalt poolt. Nii ei muutu alus kõveraks.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.